Alustatalouden faktat ja myytit -podcast palkittiin Aalto-yliopiston TUTA Awardseissa

Etlan johtava tutkija Timo Seppälä ja Aalto-yliopiston professori Robin Gustafsson palkittiin maanantaina Aalto-yliopiston TUTA Awards-palkitsemistilaisuudessa Alustatalouden faktat ja myytit -podcastin toteutuksesta. Yliopiston podcastsarjassa keskustellaan alustatalouden mysteereistä. Etla oli mukana yhteistyökumppanina podcastin toisella tuotantokaudella, joka päättyi alkuvuodesta. Kolmannen tuotantokauden toteutuksesta vastaa Etla osana BRIE-ETLA-tutkimushanketta.

Alustatalouden faktat ja myytit -podcastsarjan isännät, Etlan johtava tutkija ja Aalto-yliopiston työelämäprofessori Timo Seppälä ja Aalto-yliopiston professori Robin Gustafsson, on palkittu Aalto-yliopiston tuotantotalouslaitoksen vuosittaisessa TUTA Awards-palkitsemistilaisuudessa. TUTA Outreach and Service Award -palkinto myönnetään aktiivisuudesta yhteiskunnallisen vaikuttavuuden tuottamiseen, ja palkinto koski erityisesti podcastin toteutusta. Palkinto luovutettiin tuotantotalouslaitoksen laitoskokouksessa maanantaina 30.5.2022.

Robin Gustafsson ja Timo Seppälä. Kuva: Suvi Lavinto, Aalto-yliopisto

Alustatalouden faktat ja myytit on Aalto-yliopiston podcast, jossa keskustellaan alustalouden mysteereistä ja toimintamekanismeista. Podcastissa tavataan vaihtuvia ja kiinnostavia vieraita ja sukelletaan syvemmälle alustatalouden faktoihin ja myytteihin. Juontajana toimii sarjayrittäjä William von der Pahlen, jota kirittävät vuorotellen Etlan Timo Seppälä ja Aalto-yliopiston Robin Gustafsson.

Aalto-yliopiston tuottaman podcastin toisella kaudella Etla oli mukana yhteistyökumppanina. Kolmas tuotantokausi on tarkoitus julkaista loppuvuodesta 2022 ja tuotantokauden toteutuksesta vastaa Etla.

Pääset kuuntelemaan podcastia kuvaa klikkaamalla.

Podcast on tuotettu osana Aalto-yliopiston Politiikkatoimet alustataloudessa -tutkimushanketta, jota rahoittaa Business Finland. Etlassa podcast liittyy pitkäaikaiseen BRIE-ETLA 2019–2022-yhteistyöhankkeeseen, joka keskittyy tarkastelemaan uusien ja tulevien informaatioteknologioiden vaikutuksia yrityksiin ja yhteiskuntaan.

 

Lue myös:

Alustatalouden faktat ja myytit -podcast sukeltaa alustatalouden saloihin (uutinen 20.1.2022)