Etlan ANGLE-tapahtuma opiskelijoille

Arkadiankadun seminaaritila, Arkadiankatu 23 H (sisäpiha), Helsinki

Etlan ANGLE-tapahtuma opiskelijoille

Tule harjoittelemaan taloustaitojasi pelaamalla 

Elinkeinoelämän tutkimuslaitos Etla on kehittänyt yhdessä eurooppalaisten taloustutkimuslaitosten kanssa lautapelin, jossa pääsee ilman riskiä harjoittelemaan elämän suuria taloudellisia päätöksiä. Peli on kehitetty yhteistyössä opiskelijoiden kanssa ja se on osa laajempaa eurooppalaista ANGLE-tutkimushanketta.

Kutsummekin nyt opiskelijoita testaamaan lautapelin pelaamista maanantaina 10. lokakuuta klo 16 alkaen. Yksi pelikierros kestää noin tunnin. Tilaisuudessa on tarjolla pizza-buffet klo 15.30 alkaen.

Jos kiinnostuit, ilmoittaudu mukaan oheisella lomakkeella. Ilmoittauduthan viimeistään 7.10. klo 10 mennessä niin osaamme varata oikean määrän tarjoiluja. Mukaan mahtuu 50 pelaajaa.

Palkkioksi osallistumisesta voit halutessasi merkitä CV:hen osallistuneesi Erasmus+-ohjelman rahoittaman talouspelin testaustilaisuuteen.

Mikä on ANGLE-tutkimushanke?

ANGLE (A Network Game for Life-cycle Education) on Euroopan Unionin Erasmus+ -ohjelman rahoittama tutkimushanke, johon osallistuu useita eurooppalaisia yliopistoja ja tutkimuslaitoksia. Suomessa hankkeesta vastaa Elinkeinoelämän tutkimuslaitos Etla. Tutkimushankkeen tavoitteena on edistää ja tehostaa nuorten talousosaamista. Talousosaamista pyritään parantamaan erilaisilla oppimista helpottavilla teknologisilla innovaatioilla, kuten peleillä ja verkkotyökaluilla sekä oppimismateriaaleilla. Hanke pyrkii opastamaan tarkemmin päätöksentekotilannetta ja auttamaan hahmottamaan päätöksiä ja niiden seurauksia.

 

Lisätietoja hankkeesta löydät seuraavilta sivuilta:
Hankkeen viralliset kotisivut (englanniksi)
Hankkeesta Etlan nettisivuilla (suomeksi)

Tutustu aiempaan pelin testaussessioon

Jos sinulle herää kysymyksiä, voit olla suoraan yhteydessä pelistä vastaavaan Etlan tutkimusneuvonantaja Tarmo Valkoseen (tarmo.valkonen(at)etla.fi).

Jos sinulla on kysyttävää itse tilaisuudesta, voit laittaa viestiä osoitteeseen tilaisuudet(at)etla.fi.

 

ANGLE-pelitilaisuuden kutsu