Taloustutkimuslaitosten kesäjuhlia vietettiin ennen juhannusta

Keskiviikkona 19.6. juhlistettiin taloustutkimuslaitosten yhteisiä ja perinteisiä kesäjuhlia VATT:n, Palkansaajien tutkimuslaitoksen, Pellervon taloustutkimuksen ja Etlan voimin. Elinkeinoelämän tutkimuslaitos toimi tänä vuonna juhlien järjestäjänä.

Etlan toimitusjohtaja Aki Kangasharju toivotti liki sata juhlavierasta tervetulleeksi Korjaamon aurinkoisella ja paahteisella terassilla. Ruokailun aikana kuultiin lyhyitä puheenvuoroja ja valmistauduttiin illan ohjelmaan.

Illan ohjelmassa oli vapaan seurustelun lisäksi muun muassa tietovisa ja musiikista vastasi livebändi. Vierailla oli myös mahdollisuus ikuistaa itsensä virtuaaliseen valokuvaan taloustieteilijöiden Milton Friedmanin ja John Maynard Keynesin kanssa.

Ennen juhlien loppumista ja juhannuslaitumille kirmaamista juhlavieraat saivat mukaansa vielä Etlan kesäkassin, joka sisälsi kunnon luettavaa helteille: ajankohtainen dekkari sekä keväällä julkistettu Seppo Honkapohjan ja Vesa Vihriälän toimittama kirja ”Suomen kasvu – Mikä määrää tahdin muuttuvassa maailmassa”.

  

© Kuvat Juuso Heinonen/ETLA