Etlan Suhdannenäkymät on nyt Kuukausiraportti

Etlan Suhdannenäkymät-julkaisu on muuttanut nimensä Kuukausiraportiksi. Julkaisu tunnettiin tällä nimellä jo aiemminkin ja nyt otamme käyttöön entisen, hyväksi havaitun nimen. Kuukausiraportin visuaalinen ilme on niin ikään uudistunut, ja ennustetyössä on kokeiluluontoisesti mukana myös robottiekonomisti, jonka on Etlalle tuottanut Robonomist Oy.

Uudelta Kuukausiraportti-sivustolta löydät Etlan julkaisemat ennusteet vuodesta 2018 alkaen. Jos sinulla on jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä Etlan ennustetiimiin sähköpostilla .

Kuukausiraportti ilmestyy edelleen joka kuukausi, heinäkuuta lukuun ottamatta, ja on maksullinen tilattavissa oleva julkaisu. Kuukausiraportin vuosikerran hinta on 500 euroa (kestotilaus). Hintoihin ei lisätä arvonlisäveroa. Myös yrityskohtainen, IP-alueeseen perustuva tilaus on mahdollinen. Hinta sovitaan tällöin erikseen.

Kuukausiraportti täydentää Etlan Suhdanne-ennustetta. Se tulkitsee kuukausittain ytimekkäästi tärkeimmät, päivitetyt talousluvut sekä kertoo talouden tilan ja lähikuukausien suunnan.

Lisätietoja & Hinnasto Tilaa Kuukausiraportti Kirjaudu

Ladattavat dokumentit ovat vain tilaajille

Tähän artikkeliin liitetyt dokumentit ovat maksullisia ja vain tilaajien saatavilla. Kirjaudu sisään tai tilaa Kuukausiraportti.

Lue lisää Kirjaudu Tilaa