Elintarvikeketjun kilpailukykytutkimus -seminaari

Säätytalo, Helsinki

Elintarvikeketjun kilpailukykytutkimus -seminaari

Työ- ja elinkeinoministeriö ja maa- ja metsätalousministeriö järjestävät elintarvikeketjun kilpailukykytutkimus -seminaarin torstaina 19.1.2017, Säätytalolla, Snellmaninkatu 9–11, Helsinki.

Seminaarissa julkaistava Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen Etlan ja Luonnonvarakeskus Luken tutkimus antaa uutta tietoa mm. mitkä ovat suomalaisen koko elintarvikeketjun kustannuskilpailukyvyn ja tuottavuuden tärkeimmät tekijät sekä sen kansainvälinen kilpailuasema.

Tilaisuudessa kuullaan myös yrittäjien kommentteja ja asiantuntijoiden näkemyksiä Ruoka 2030 -selonteon toimenpiteistä yrittäjyyden edistämiseksi.

Tilaisuutta voi seurata myös webcast-lähetyksenä, ja tallenne on katsottavissa jälkikäteen. Seminaari on maksuton.

Hae kutsu ja seminaarin ohjelma.

Ilmoittautumiset viimeistään 12.1.2017 oheisesta linkistä