Suhdanneseminaari ”Työmarkkinat ja niiden kehittämistarpeet”

Asiantuntijapaneeli pohtii työmarkkinoita ja niiden kehittämistarpeita lounasseminaarissa keskiviikkona 22.3.2017 klo 11.00 – 13.15. Seminaaripaikkana on Kansallissali (Aleksanterinkatu 44 A, 2. krs).

Tilaisuuden alussa tutkimusjohtaja Markku Kotilainen esittelee Etlan kevään 2017 suhdanne-ennusteen. Työmarkkinoita ja niiden kehittämistarpeita pohtivaan paneeliin osallistuvat valtiosihteeri Martti Hetemäki Valtiovarainministeriöstä, työmarkkinajohtaja Eeva-Liisa Inkeroinen Teknologiateollisuus ry:stä ja puheenjohtaja Ann Selin Palvelualojen ammattiliitosta. Paneelin puheenjohtajana toimii Vesa Vihriälä. Keskustelun pohjaksi tutkimuspäällikkö Antti Kauhanen arvioi lyhyesti työmarkkinoiden uudistustarpeita ja sitä, miten hyvin esillä ollut politiikka vastaa näitä tarpeita.

Osallistumismaksu on 110 euroa + alv 24 %. Maksu sisältää ohjelman, seminaariaineiston ja buffetlounaan juomineen. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Mikäli osallistuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, perimme koko osallistumismaksun. Pyydämme ilmoittamaan, jos laskutusosoite on eri kuin kutsun lähettämisosoite. Tilaisuuden järjestää ja laskuttaa Etlan tytäryhtiö Taloustieto Oy.

Ilmoittautuminen ja erityisruokavaliot 15.3. mennessä sähköisesti (linkki) tai puh. (09) 609 90401, sähköposti: minna.tokkari@etla.fi.