Suhdanneseminaari ”Onko talous jo kestävässä kasvussa”

Asiantuntijapaneeli pohtii talouden kasvunäkymiä lounasseminaarissa tiistaina 19.9.2017 klo 12.00 – 14.15. Seminaaripaikkana on hotelli Kämpin Peilisali (2. krs), sisäänkäynti Kluuvikatu 2.

Tilaisuuden alussa tutkimusjohtaja Markku Kotilainen esittelee Etlan syksyn 2017 suhdanne-ennusteen. Talouden kasvunäkymiä pohtivaan paneeliin osallistuvat pääekonomisti Mika Kuismanen Suomen yrittäjistä, hallituksen puheenjohtaja Päivi Leiwo Oilon Oy:stä ja Planmeca Oy:n edustaja (TBC). Paneelin puheenjohtajana toimii Vesa Vihriälä.

Osallistumismaksu on 110 euroa + alv 24 %. Maksu sisältää ohjelman, seminaariaineiston ja buffetlounaan juomineen. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Mikäli osallistuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, perimme koko osallistumismaksun. Pyydämme ilmoittamaan, jos laskutusosoite on eri kuin kutsun lähettämisosoite. Tilaisuuden järjestää ja laskuttaa Etlan tytäryhtiö Taloustieto Oy.

Ilmoittautuminen ja erityisruokavaliot 11.9. mennessä sähköisen linkin kautta (https://app.adensy.com/LoihdinApp/episteme2/production/wfgshowCampaign1196?) tai sähköpostitse tilaisuudet@etla.fi.