Etlan lounasseminaari

”Kuinka paljon työllisyys voi parantua?”

Kuinka pitkälle työllisyyden paraneminen voi jatkua, missä rakennetyöttömyyden ja työn tarjonnan rajat tulevat vastaan ilman uusia politiikkatoimia ja miten rajoja voitaisiin parhaiten väljentää?

Tilaisuuden alussa ennustepäällikkö Markku Lehmus esittelee Etlan syksyn 2018 suhdanne-ennusteen. Työllisyyden rajoja pohtivaan paneeliin osallistuvat vanhempi neuvonantaja Meri Obstbaum Suomen Pankista, pääekonomisti Ralf Sund STTK:sta ja kansanedustaja Juhana Vartiainen Kokoomuksen eduskuntaryhmästä. Paneelin puheenjohtajana toimii Vesa Vihriälä.

Osallistumismaksu on 120 euroa + alv 24 %. Maksu sisältää ohjelman, seminaariaineiston ja kolmen ruokalajin lounaan juomineen. Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Mikäli osallistuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, perimme koko osallistumismaksun. Pyydämme ilmoittamaan, jos laskutusosoite on eri kuin kutsun lähettämisosoite. Tilaisuuden järjestää ja laskuttaa Etlan tytäryhtiö Taloustieto Oy.

Ilmoittautuminen ja erityisruokavaliot 7.9. mennessä sähköisesti (linkki) tai sähköpostitse ilmoittautumiset(at)etla.fi.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan!

Elinkeinoelämän tutkimuslaitos ETLA

Kluuvikatu 2, Helsinki, Finland