Etla KeyNote ja paikallinen sopiminen

Hybridi-tapahtuma: webinaari / Hotelli Kämp

Etla KeyNote ja paikallinen sopiminen

Etla KeyNotes -tapahtumat ovat taas täällä koronatauon jälkeen! Aiheemme on alkavaa työmarkkinasyksyä kuumentanut paikallinen sopiminen ja KeyNote-tähtenä tapahtumaan liittyy etäyhteydellä OECD:n ekonomisti, työehtosopimusten erikoismies Andrea Garnero.

Etlan tutkimusjohtajan Antti Kauhasen johdolla paikallista sopimista puidaan myös paneelissa, jossa sopimisen käytännön kokemuksista kertovat yritysten ja henkilöstön edustajat.

Tervetuloa!

Tilaisuuden alustava ohjelma:

14:30 Kahvitarjoilu

15:00 Tilaisuuden avaus / Viestintäjohtaja Tytti Sulander, ETLA

15:05 Tervetuloa, Welcome / Toimitusjohtaja Aki Kangasharju, Etla

15:10 Keynote: Hajautunut neuvottelujärjestelmä Euroopassa / Dr. Andrea          Garnero, labour economist, OECD (etäyhteys)

15:25 Interview / Andrea Garnero & Antti Kauhanen, tutkimusjohtaja, Etla

15:40 Paneelikeskustelu: Paikallinen sopiminen käytännössä

  • puheenjohtaja Antti Kauhanen, Etla
  • Fujitsu Finland, yhtiön ja henkilöstön edustajat
  • Rakennuspalvelu Lindholm Oy, yrittäjä ja pääluottamusmies

16:30 Yleisökeskustelu

17:00 Tilaisuuden ohjelmaosuus päättyy

17-18 Cocktail-tilaisuus

KeyNote-osuus ja siihen liittyvä haastattelu toteutetaan etäyhteydellä, ja paneelikeskustelu käydään paikan päällä Kämpissä. Tilaisuuden alkuosa on englanniksi, loppuosa suomeksi. Koko tilaisuus striimataan livenä verkkoon klo 15-17 eli voit osallistua siihen myös etänä.

Joudumme rajoittamaan tilaisuuden osallistujamäärän voimassa olevien koronarajoitusten mukaisesti, lisäksi tapahtumassa otetaan huomioon myös suositellut ohjeet hygieniakäytännöistä.

Ilmoittautuminen torstaihin 30.9. klo 16 mennessä oheisen linkin kautta.

Kerrothan ilmoittautuessasi, haluatko tulla paikan päälle vai seuraatko etäyhteydellä. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki webinaariin tiistaina 5.10.