Etla hakee viestinnän korkeakouluharjoittelijaa

Elinkeinoelämän tutkimuslaitos hakee määräaikaista viestinnän korkeakouluharjoittelijaa kolmeksi kuukaudeksi talvikaudelle 2018.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.2.2018. Harjoittelu alkaa aikaisintaan 1.2. ja ajoittuu pääasiassa helmi-toukokuulle. Harjoittelun kesto on 3kk. Voit esittää oman toivomuksesi harjoittelun ajankohdasta.

Määräaikaisuuden syy: sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 31.5.2018

Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Hakuaika päättyy: 7.1.2018 klo 15:00

Työpaikan tiedot: Elinkeinoelämän tutkimuslaitos ETLA, Arkadiankatu 23 B, 00100 Helsinki

Tehtävän kuvaus:

Tule tekemään ammattitaitoista viestintää taloustieteellisestä tutkimuksesta ihmisenkokoisessa organisaatiossa! Etsimme viestinnän / journalismin maisterivaiheen korkeakouluharjoittelijaa, joka toimii viestintäpäällikkömme oikeana kätenä. Päivittäisviestinnässä pääset tekemään tutkimusuutisointia, Etlan nettisivujen ylläpitoa ja kehitystä (nettisivujemme uudistustyö on parhaillaan käynnissä), erilaisia videoprojekteja, sosiaalisen median sisältöjä sekä tarvittaessa osallistut Etlan seminaarien ja tilaisuuksien käytännön järjestelyihin. Tarjoamme näköalapaikan Suomen kannalta tärkeisiin ajankohtaisiin talouskysymyksiin sekä ammattitaitoisen tiimin.

Hakijalta odotamme:

Viestinnän työkalujen tuntemusta ja viestinnän / journalismin maisterivaiheen korkeakouluopintoja. Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Joustavuutta ja motivaatiota. Hyvän pohjan työlle antaa kiinnostus talouskysymyksiä kohtaan.

Palkkauksen peruste:

Harjoittelijan palkka Etlassa on noin 1600e/kk.

Etla tekee soveltavaa taloustieteellistä tutkimusta Suomen kannalta tärkeistä kysymyksistä. Tutkimuksessa painottuvat tuottavuus ja sen kasvuun vaikuttavat tekijät, työmarkkinoiden toiminta sekä kokonaistaloudellinen tasapaino ja julkisen talouden kestävä hoito. Etla on näkyvä ja arvostettu tutkimuslaitos, joka seuraa talouden kehitystä, laatii talousennusteita sekä arvioi ja kommentoi myös julkisuudessa talouspolitiikkaa. Etla on yksityinen, voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen organisaatio.

Etla toimii uusissa tiloissa Helsingin ydinkeskustassa, Hankenia ja Kauppakorkeakoulua vastapäätä.

Lisätietoja tehtävästä: Viestintäpäällikkö Tytti Sulander, tytti.sulander@etla.fi