Etla hakee korkeakouluharjoittelijaa

Tule korkeakouluharjoittelijaksi Etlaan.

Harjoittelija osallistuu Etlan käynnissä oleviin tutkimushankkeisiin. Työt sisältävät esimerkiksi taustaselvitysten tekemistä, tutkimusaineiston analyysiä tai muuta avustavaa tutkimustyötä. Olet osa tutkimusryhmää, jolta saat tukea työssäsi. Sinun on oltava myös valmis hyvinkin itsenäiseen työskentelyyn.

Etsimme taloustieteen maisterivaiheen pääaineopiskelijaa, jota kiinnostaa tutkimustyö. Arvostamme erinomaisesti suoritettuja opintoja, menetelmäsuuntautuneisuutta ja valmiutta käsitellä tilastoaineistoja (Stata, R) sekä taitoa etsiä uutta tietoa. Kiinnostuneisuus jatko-opintoihin on eduksi.

Etlalla on tarjota monipuolinen, keskusteleva ja innostava tutkimusyhteisö Etu-Töölössä (Arkadiankatu 23). Saat kesän aikana hyödyllisen kuvan tutkimustyöstä.

Tutustu huolella Etlan tutkimusohjelmiin ja -hankkeisiin nettisivuillamme ja pohdi mikä tutkimusalue sinulle parhaiten sopisi ja mitkä tutkimuskysymykset sinua kiinnostavat. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ja opintosuoritusote.

Palkkaamme 1-3 harjoittelijaa. Palkka on 1700-1900 €/kk. Harjoittelu voi alkaa touko-kesäkuussa ja kesto on kolme-neljä kuukautta.

Hakuaika on 5.2.2021 asti. Ilmoitamme valinnasta 19.2.2021. Tarkastelemme hakemuksia myös hakuaikana ja voimme täyttää paikkoja jo tällöin, joten kannattaa hakea viivyttelemättä. Haku on julkaistu 30.12.2020.

Lisätietoja: talousjohtaja Markku Lammi, markku.lammi@etla.fi, 050-596 7945

Täytä ja lähetä alla oleva lomake

*pakollinen tieto
  • Mikä Etlan tutkimusalue ja mitkä tutkimuskysymykset sinua erityisesti kiinnostavat ja miksi?
  • Etlan korkeakouluharjoittelun kannalta olennainen työkokemus
  • Tiedoston koko saa olla enintään 10 Mt
  • Tiedoston koko saa olla enintään 50 Mt