Etla hakee ennustepäällikköä

Ennustepäällikkömme siirtyy Suomen Pankkiin, haemme nyt uutta ennustepäällikköä Etlaan. Tarjoamme monipuolisia ja itsenäisiä tehtäviä johtavassa ja innostavassa tutkimusyhteisössä sekä näkyvän roolin suomalaisessa talouspoliittisessa keskustelussa. Etla on Vuoden talousennustaja 2021.

Ennustepäällikkönä johdat ennusteryhmää, seuraat tiiviisti itse taloutta, laadit talousennusteita ja osallistut aktiivisesti talouspoliittiseen keskusteluun.

Olet taloustieteen tohtori, joka on tutkimuksellisesti kiinnostunut tai jo erikoistunut Etlan fokusalueille. Toivomme hyvää taloustieteen empiiristen menetelmien hallintaa ja kokemusta ennustetoiminnasta sekä näyttöä tieteellisestä tutkimuksesta.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja itsenäisiä tehtäviä johtavassa ja innostavassa tutkimusyhteisössä ja näkyvän roolin talouspoliittisessa keskustelussa. Tarjoamme myös mahdollisuuden osallistua Etlan monipuoleiseen tutkimustoimintaan.

Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakinainen ja kokoaikainen. Hakemukset ilman todistusjäljennöksiä palkkatoivomuksineen:
ennustepaallikko@etla.fi viimeistään 31.8.2022.

Toukokuussa Etla voitti Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulun myöntämän Vuoden talousennustaja 2021-palkinnon. Sen lisäksi Etlan ennustetiimi on saanut myös kansainvälisiä palkintoja vuoden 2021 talousennusteistaan.